معرفی انواع کابینت
نوشته شده توسط : شیرین

کابینت هایگلاس

 

کابینت هایگلاس نوعی از کابینت ام دی اف است که با پلکسی گلاس (پلاستیک با ظاهری شفاف و براق) روکش شده است و به دلیل انعکاس نور ، باعث روشن تر شدن فضای آشپزخانه می شود.
چنانچه تمایل دارید درخصوص کابینت هایگلاس و مزایا و معایب آن، اطلاعات بیشتری کسب کنید در ادامه با ما همراه باشید.


معرفی کابینت هایگلاس

با چرخی در بازار کابینت ، متوجه خواهید شد، چیزی که کابینت های چوبی ام دی اف را از هم متمایز می کند، روکش آنهاست که علاوه بر وجه تمایز ، باعث نامگذاری کابینت ها هم ، همین روکش ها هستند، کابینت های گلاس نیز یکی از این کابینت ها است که در واقع چوب ام دی اف با هایگلاس روکش شده و به دلیل سبکی، قیمت مناسب تری نسبت به سایر کابینت ها دارد.

های گلاس، پلاستیک شفاف و براق است که تنوع رنگی زیادی دارد و با میزان موج در رفلکس نور ،به کابینت هایگلاس جلوه باشکوهی بخشیده و برای داشتن آشپزخانه ای متفاوت وخاص، به شما کمک می کند، این روکش معمولا توسط یک لایه سلفون مانند جهت جلوگیری از خط و خش و کثیفی محافظت می شود.
علاوه بر کابینت های گلاس ،از ام دی اف هایگلاس در ساخت شلف، باکس دیواری، میز ،قفسه و... استفاده می شود ولی بیشترین کاربرد آن در کابینت ساری است.

کابینت آشپزخانه

 

چرا کابینت های گلاس؟

مهمترین چیزی که در دکوراسیون داخلی اهمیت دارد، روشنایی فضا و بزرگ جلوه دادن فضاهای کوچک است ، لذا در آشپزخانه های کوچک امروزی تنها عامل انعکاس نور ، کابینت های گلاس است که با تنوع رنگی بی نظیر و ظاهری ساده و درخشنده  و سطح صاف و سیقلی با در نظرگرفتن فضای مناسب برای وسایل آشپرخانه ،فضای نقلی شما را به یک آشپزخانه سلطنتی و شیک تبدیل می کند. درضمن برای زیبایی و ظرافت بیشتر ، برای دور درب ها می توانید از نوار یک میل استفاده کنید.
عامل دیگری که باعث جذب مخاطبان این نوع کابینت شده است این است که در طراحی کابینت های گلاس ، از برجستگی روی چوب پرهیز شده و برای همین ،تمیز کردن کابینت هایگلاس بسیار آسان و راحت است و به راحتی با یک دستمال مرطوب می توانید سطح آن را تمیز کنید.


با این تفاسیر مزایای کابینت های گلاس را می توان به شرح زیر برگزید:

  •     منبع نور
  •     ساده و زیبا
  •     مقاوم در مقابل گرد و خاک و کثیفی
  •     سبک و ارزان
  •     قابلیت تغییر دستگیره ها به سلیقه شما
  •     فاقد برجستگی یا فرو رفتگی در طرح

 

معایب کابیت هایگلاس

قبل از خرید کابینت های گلاس لازم است به چند نکته به طور ویژه توجه کنید :
    اگر نسبت به لک روی کابینت حساسیت دارید، باید بدانید خاصیت هر جنس براق نمایش لکه ها است و بسته به زاویه نور ممکن است این لکه ها شما را دستمال به دست کنند و هر روز مجبور به تمیز کردن آنها باشید 
    جهت جلوگیری از لک شدن کابینت هایگلاس ، توصیه می کنیم  فکر درب های مگنتی را نکنید و از دستگیره های  پایه بلند استفاده کنید تا احتمال تماس دست با سطح کابینت کمتر شود.
    خواه و ناخواه پس از مدتی خش و خط های به جا مانده روی سطح کابینت هایگلاس از شفافیت و درخشندگی روز اول آن می کاهد و شما را به فکر تعمیر و یا تعویض کابینت ها می اندازد ، که البته باز، بسته به زاویه تابش نور، اکثر این خط و خش ها از دید مهمانان شما دور می مانند .
   باید مراقب حرارت و رطوبت باشید چون کابینت های گلاس با حرارت و رطوبت ، زیاد سازگار نیست.
    اگر به دنبال طرح های مدرن منبت کاری روی درب کابینت می باشید ، کابینت هایگلاس را فراموش کنید.
    در کابینت های گلاس تنها یک روی درب با لایه هایگلاس روکش میشود و برای قسمت اپن آشپزخانه که هر دو طرف نما دارد ، باید از دو ورق کابینت در کنار هم به صورت قرینه استفاده کرد.
 

چطور کابینت های گلاس خوب را تشخیص دهیم؟

 

زمانی که کابینت ساز ، کالیته رنگ ها را جهت انتخاب رنگ به شما نشان می دهد از فرصت استفاده کنید و با یک تیر دو نشان بزنید به این صورت که بعد از انتخاب رنگ مورد نظر، آن تکه چوب را زیر نور بگیرید و به میزان موج روکش توجه کنید ، کمی موج طبیعی است ولی اگر میزان موج روکش زیاد باشد یعنی کیفیت پرس روکش مناسب نیست و شما می توانید کابینت ساز دیگری را انتخاب کنید
 
توجه شود که کابینت هایگلاس یک کم موج را دارد و درصورتی که می خواهید سطح روکش کابینت شما مثل آینه صاف و بدون موج باشد ، از روکش پلی گلاس که کمی قیمتش بیشتر از هایگلاس است ، میتوانید استفاده کنید.
نکته دیگر این که سایز معمول و نسبتا استاندارد کابینت هایگلاس، 244*122 با ضخامت 17 میلیمتر می باشد که در صورت کیفیت پایین گوشه های کار معمولا پریدگی دارند و به اصلاح لبپر شده اند، اگر به پشت تخته ها دقت کنید در محصولات باکیفیت ، ملامین سفید رنگ را می بینید که جهت جلوگیری از آسیب دیدگی بر پشت تخته چسبانده شده.

 


رنگ بندی کابینت های گلاس و تحول دکوراسیون آشپزخانه

 

کابینت هایگلاس از تنوع رنگ بالایی برخوردار است که می توانید در دو مدل ساده و طرح دارسفارش دهید و به همین دلیل از آن به عنوان متریال رنگ های شاد و پر انرژی یاد می شود، جهت انتخاب رنگ با توجه به متراژو نور آشپزخانه می توانید رنگ های روشن، تیره، گرم، سرد،فانتزی و حتی ترکیبی از چند رنگ را انتخاب کنید، اما همانطور که بارها در این مقاله اشاره شد، در انتخاب رنگ به لک ها و زاویه تابش نور و خط و خش ها هم باید توجه داشت چرا که رنگ های تیزه در مقابل نور کوچکترین لک را در نمایش از قلم نمی اندازند و رنگ های روشن در بازتاب خط و خش استادند.
 
اما با تمام این توضیحات ، رنگ سفید کابینت های گلاس، پر طرفدارترین و پرچم دار رنگ ها در بین متقاضیان کابینت های گلاس است چون با بازتاب نور زیبایی که دارد برای مجلل کردن  و تمیز تر نشان دادن فضا و ایجاد حس لوکس و مدرن بودن انواع فضاهای بزرگ و کوچک بهترین انتخاب است.
بعد از رنگ سفید ، مقام دوم به رنگ مشکی-دودی می رسد، این رنگ از جلوه و شکوه وبژه ای برخوردار است و حس مدرنیته و رمانتیک بودن را به کابینت های گلاس و فضای آشپز خانه شما می دهد

اگر در آشپزخانه به دنبال نوستالژی های خود می گردید، رنگ قهوه ای انتخاب مناسبی خواهد بود ، این رنگ خود ، دارای طیف وسیعی است ، از بلوطی و فندقی گرفته تا شکلاتی و قهوه ای تیره ، همه و همه می توانند برای شما خاطره هایی را زنده کنند و انرژی خاصی را در زمان حضور در آشپزخانه ایجاد کنند.
چنانچه کودک شما بی اشتهاست و هر خوراکی را میل نمی کند ، رنگ زرد و نارنجی کابینت هایگلاس در تحریک اشتها به ایشان کمک زیادی می کند و بعلاوه فضای آشپزخانه شمارا مهیج و گرم می کند
طیف رنگ قرمز کابینت هایگلاس هم دست شما را در انرژی بخشی و شاداب جلوه دادن محیط و زنده و پویا نگه داشتن حس زندگی ، باز می کند و شما می توانید از ترکیب دو رنگ قرمز و مشکی و استفاده از ظروف و لوازم لوکس آشپزخانه ، از یک آشپزخانه بی نظیر لذت ببرید.
از دیگر رنگ های کابینت های گلاس می توان به طیف بنفش، سورمه ای، سبز اشاره کرد که متناسب با سلیقه و خواسته شما به صورت مجزا و ترکیبی قابل طراحی و پیاده سازی است.

عوامل موثر در تغییر رنگ کابینت هایگلاس

در کابینت های گلاس، تغییر رنگ بیشتر در رنگ های سفید و روشن به چشم می خورد که یکی از دلایل آن ،تابش نور مستقیم به سطح کابینت هایگلاس است که در طولانی مدت رنگ سفید کابینت شما را به زرد متمایل می کند ، پس برای جلوگیری از این اتفاق ،برای پنجره آشپزخانه خود پرده نازک و مناسبی انتخاب کنید.
عامل دیگر تغییر رنگ کابینت های گلاس ، حرارت است، زمانی که شما برای تهیه یک خوراک بی نظیر، از اجاق گاز استفاده می کنید ، ذرات بخار و بوی غذا در فضای آشپزخانه شما پخش می شوند و این ذرات روی کابینت های شما می نشینند و اگر در تمیزکردن آنها سهل انگاری شود این ذرات به جرم تبدیل می شوند و تغییر رنگ کابینت هایگلاس را حتمی می کنند. 

 

 
بهترین محلول پاک کننده کابینت هایگلاس، مخلوط یک فنجان سرکه ، یک قاشق جوش شیرین و دو فنجان آب ولرم است چراکه گاهی استفاده از محلول های تمیزکننده شیمیایی خود عامل تغییر رنگ در کابینت های گلاس می شود.

 

کابینت ممبران

 

کابینت ممبران

کابینت ممبران با در نظر گرفتن هنر اصیل معرق و منبت ایرانی در طراحی، تنوع رنگ و خصوصیات و قابلیت های فوق العاده ای که دارند ،آشپزخانه شما را به یک آشپزخانه سلطنتی تبدیل می کنند.
معمولا مهارت شخص سازنده، قیمت، رنگ و پوشش دهی فضای آشپزخانه، در زمان خرید ،از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است، به همین دلیل، سازندگان، برای ساخت کابینت ممبران، از چوب صنعتی MDF با روکش ضد آب PVC و طراحی کلاسیک و کلاسیک مدرن استفاده می کنند و جهت پیاده سازی نقوش منبت و معرق از ماشین های CNC کمک می گیرند.
در این مقاله قصد داریم با کابینت ممبران، مزایا،معایب و هرآنچه که به ما در شناخت بیشتر برای خرید یک کابینت مناسب کمک می کند صحبت کنیم.
پس با ما همراه باشید.

تاریخچه و مراحل ساخت کابینت ممبران

نام کابینت ممبران، از کلمه انگلیسی member به معنی عضو گرفته شده است و نسل جدیدی از کابینت های کلاسیک می باشند که تزیینات روی آن، توسط دستگاه ، با ظرافت هر چه بیشتر و دقیق تر حکاکی می شوند.
از نام های دیگر کابینت ممبران می توان به انزو، پرس وکیوم وکابینت سه بعدی اشاره کرد.

مزایا و دلایل محبوبیت کابینت ممبران

  • روکش کاری کابینت ممبران
  • زیبایی و تنوع طراحی

از نظر خانم ها یک آشپزخانه خوب ،آشپزخانه ای است که میزکار وسیعی داشته باشد، همه چیز دم دست باشد (قانون مثلت کار (نزدیکی یخچال، سینک ظرفشویی و اجاق گاز)) در آن رعایت شده باشد و در عین حال چون مدت زمان زیادی در آشپزخانه مشغول کار می باشند، محیط زیبا و دلپذیری داشته باشد.
کابینت ممبران با درنظر گرفتن این موارد سعی کرده برای کابینت زمینی ارتفاع 90سانتی متری و عمق 55 و برای کابینت های هوایی ارتفاع 70 سانتی متر با عمق 30 سانت در نظر بگیرد و در طراحی های خود ،با توجه به فضا و نور آشزخانه شما ، فضای کار شیک و مناسبی ایجاد کند و برای فضا بندی کلیه وسایل ریز و درشت آشپزخانه فکر کند و کالیته رنگ بینظیری در اختیار مشتریان خود قراردهد.

از مهم ترین مزیت های کابینت ممبران، برجسته سازی نقوش، تنوع طرح ها و ترکیب رنگ های آن است،همچنین اگر از طرحی خوشتان آمده باشد که در نمونه کارهای سازنده نباشد، می توانید طرح مورد نظر را جهت پیاده سازی به سازنده بدهید و همان طرح را از او تحویل بگیرید.
از طرف دیگر بخاطر قابلیت ممبران، خیلی راحت می توانید ترکیب کابینت مدرن و کلاسیک را در آشپزخانه خود داشته باشید.


قیمت کابینت ممبران


همانطور که گفته شد برای منبت و معقر کاری بر روی این کابینت ها ، به جای نیروی انسانی از ماشین آلات به روز استفاده می کنند که همین باعث کاهش چشمگیر هزینه کابینت ممبران نسبت به سایر کابینت ها شده است همچنین به دلیل وزن سبک آن ،در هزینه حمل شما صرفه جویی خواهد شد.

روکش یکپارچه و مقاوم

روکش ممبرا به صورت یک دست،سطح چوب را پوشش می دهد و جایی برای نفوض آب و رطوبت به لایه های چوب باقی نمی گذارد، همچنین روکش پی وی سی ممبران همانند روکشهای کابینت PVC، بخار یا خورده نمی شود و این روکش، دوستارمحیط زیست است. از طرف دیگر به علت وجود روکش PVC نیاز نیست همانند کابینت های چوبی هر از گاهی برای جلای کابینت از رنگ یا روغن استفاده کنید و تنها با یک گرد گیری ساده می توانیم همیشه از رنگ ثابت کابینت خود لذت ببرید.

سرعت ساخت و نصب کابینت ممبران

شاید تا کنون شما هم با بدقولی سازنده های کابینت رو به رو شده باشید و مدت زمان زیادی برای تحویل کابینت ها یتان صرف کرده باشید ، اما با توجه به فرایند تولید کابینت ممبران، زمان ساخت و نصب این کابینت ها نسبت به کابینت های سنتی ساده تر و کوتاهتر است و دیگر از بدقولی خبری نیست.

معایب و دلایل عدم استفاده خریداران


طراحی کابینت ممبران

چنانچه به دنبال طرح های خاص و ظریف برای کابینت می باشید، باید بگوییم این گونه از طرح ها به خوبی وکیوم نمی شوند و خیلی زود خراب می شوند و ترمیم آن کاری بسیار طولانی و وقت گیر است

 

آسیب پذیری و عدم مقاومت

چنانچه از چسب های مناسب در ساخت این کابینت ها استفاده نشود طبیعی است که طرح های بکار رفته خیلی زود آسیب می بینند، از طرفی نور خورشید دشمن اصلی رنگ ممبران است و قدرت چسبندگی آن را پایین می آورد، یکی دیگر از دشمنان کابینت ممبران،اجسام نوک تیز هستند و در اثر برخورد و یا کشیده شدن اجسام تیز امکان پاره شدن روکش وجود دارد.
تنوع کیفیت

طبیعی است که تنوع ، کیفیت و طول عمر هر کالایی به سازنده آن محصول ارتباط مستقیم دارد و خریدار از نظر کیفیت اجرا، تنها باید به فروشنده اعتماد کند ، پس در انتخاب مجری دقت کنید.
روش محاسبه قیمت کابینت ممبران

استانداردها و روش محاسبه قیمت کابینت های ممبران

در محاسبه قیمت کابینت ممبران ، مواردی از قبیل استاندارد های عمق و ارتفاع ،فضاهای خالی مربوط به اجاق گاز و یخچال و فریزر، یراق آلات، پاخور، تاج، زیر چراغی و... لحاظ می شوند ، متراژ کابینت بر اساس متر طول است و نسبت کابینت زمینی به هوایی 60 به 40 از متراژ کل است ،قیمت جزیره و اپن تقریبا یک ونیم برابر قیمت کابینت زمینی محاسبه می شود .پس جهت دریافت قیمت دقیق هر متر کابینت بهتر است با فروشندگان مورد اعتماد خود مشورت کنید.
اما برای پایین آوردن هزینه ، می توانید از ممبران به عنوان مکمل استفاده کنید به این معنی که می توانید بدنه و درب ها را از اجناس دیگری استفاده کنید و تاج و سر ستون و ستون و... را با ممبران تزیین کنید.


رنگ بندی و پیشنهادات کاربردی کابینت ممبران

انتخاب رنگ کاملا بسته به سلیقه مخاطب می تواند تنوع زیادی داشته باشد وبا استفاده از رنگ ها می توان بین طراحی مدرن یا کلاسیک مرزی مشخص کنید،چراکه هیچ کجا دیده نشده برای طراحی کابینت کلاسیک از رنگ های تند و پر انرژی استفاده شود و معمولا رنگ های خاص و سنگین، برای این کابینت ها کاربردی تر می باشند.

رنگ بندی کابینت ممبران

اگر آشپرخانه شما متراژ زیاد یا نور کافی ندارد بهتر است از رنگ های روشن برای کابینت ممبران استفاده کنید تا آشپزخانه شما بزرگتر و دلبازتر نشان داده شود و کوچکی آن به چشم نیاید.
درکابینت ممبران رنگ سفید یکی از پرکاربدترین و محبوب ترین رنگ هاست که با رنگ طلایی و سایر رنگ ها آشپزخانه رویایی ای را برای شما می سازد از طرف دیگر برای آشپزخانه ها با فضایی وسیع تر پیشنهاد ممبران رنگ قهوه ای سوخته است که با نورپردازی مناسب فضایی باشکوه برای حضور شما به مدت طولانی در آشپرخانه ایجاد می کند.

کابینت MDF
Medium-density fibreboard به معنی تخته فیبر با چگالی (تراکم) متوسط ، یکی از مشتقات چوب است که از خرده چوب های بهم چسبیده تشکیل شده که این خرده ها توسط چسب یا رزین به یکدیگر می چسبند و تشکیل چیزی شبیه به الیاف چوبی می دهند، الیاف توسط دستگاه مخصوصی تحت فشار و حرارت، پرس می شوند و در قطعات و ابعاد مختلف برش می خورند و اکثرا در کابینت سازی، ساخت کمد، قفسه ، میز ، صندلی و.... کاربرد دارند.


نمونه کار- کابینت ام دی اف
همانطور که متوجه شدید جنس کابینت ام دی اف ، از قطعات و خورده چوب (particle board) های پرس شده ( MDF )است که به صورت یک پارچه و یک تکه بدون روکش است ، اما خالی از لطف نیست که بدانید قطعات ام دی اف قابلیت روکش پذیری دارند و مغز و هسته اصلی انواع کابینت هایی که در بازار با اسامی مختلفی مانند،کابینت های گلاس و یا کابینت ممبران می شنوید از ام دی اف است، لذا بد نیست مزایا و معایب آن را با هم بررسی کنیم
مزایای کابینت ام دی اف
1- قابلیت روکش
2- قابلیت برش بالا
3- قیمت مناسب و اقتصادی
4- صاف و یک پارچه و بدون گره
5- تنوع در رنگ ، طرح و اندازه
معایب کابینت MDF
1- وزن سنگین
2- نیاز به مراقبت بالا
3- آسیب پذیری بالا در مقابل حرارت و رطوبت
4- آسیب پذیر در مقابل ترک و شکشتگی

کابینت ام دی اف
انواع کابینت ام دی اف
گفتیم یکی از مزایای کابینت ام دی اف ،قابلیت روکش است ، یعنی پس از برش و کنده کاری روی قطعات ام دی اف خام توسط دستگاه CNC ، این قطعات را در دستگاه دیگری جهت پرس،وکیوم روکش و رنگ قرار می دهند و در نهایت به صورت ام دی اف مات و براق عرضه می کنند
1- MDF مات
اکثر چوب های ام دی اف به دلیل خود رنگ بودن چوب های مصرفی در آن ، رنگ شفاف و براقی ندارند و در زمان رنگ رزی چوب برای محافظت از رنگ اصلی چوب ،تنها از ثابت کننده استفاده می کنند .
2- MDF براق
معمولا جهت براق کردن قطعات مات ام دی اف از روکش PVC و یا رنگ های براق و صیقلی استفاده می کنند، در روش روکش، برای پایین آوردن هزینه معمولا تنها یک طرف چوب را با روکش پلاستیکی براق و طرف دیگر آن را با ملامینه روکش می کنند. البته کیفیت رنگ بالاتر از روکش است.

کابینت ام دی اف
پالت رنگ کابینت MDF
مهمترین عنصر در طراحی کابینت بعد از جنس وکیفیت ، رنگی است که شما با توجه به میزان فضا و نور انتخاب می کنید و با آن به محیط آشپزخانه خود شخصیت مدرن، کلاسیک، فانتزی و... می دهید.
شاید رنگ PMS برای شما آشنا باشد، امروزه شرکت های رنگ زیادی وجود دارند که درزمینه رنگ به کمک صنایع به ویژه کابینت سازان آمده اند، یکی از بزرکترین آنها شرک پنتون (Pantone) در شهر نیو جرسی است که در تولید رنگ های استاندارد بسیار مهارت دارد. پالت پنتون با ترکیب رنگ های گرم وخنک تعادل بین رنگ های تند و خنثی را به رخ می کشد.
تنوع رنگ چوب ام دی اف
در طراحی کابینت ام دی اف می توانید از ترکیب رنگ گرم چوب در کنار یک دیوار پوش با رنگ سرد و خنثی استفاده کنید و شکوه آشپزخانه خود را چند برابر کنید و یا با قراردادن رنگ سفید در کنار رنگ های تیره به طراحی کابینت خود را به سبک معاصر نزدیک شوید ، همچنین برای داشتن آشپزخانه ای به سبک مدرن ، می توانید از رنگ های مات و خنثی استفاده کنید
طبق آمار بدست آمده ،درحال حاضر ، محبوب ترین ترکیب رنگ کابینت ام دی اف در ایران و سراسر دنی، رنگ های روشن و ترکیب رنگ سفید و خاکستری و سفید و مشکی است.

روش نصب کابینت ام دی اف
کابینت ها در دو سطح دیواری و زمینی قابل نصب می باشند که در هر دو سطح مراحل به ترتیب زیر دنبال می شود:
1- علامت گذاری محل نصب
جهت تراز کردن کابینت ها با هم ، قبل از نصب باید نسبت به علامت گذاری روی سطحی که کابینت بر روی آن قرار است نسب شود ، اقدام کرد تا پس از نصب از ردیف بودن کابینت ها لذت بیشتری ببریم و جلوه آشپزخانه بیشتر شود.
2- نصب اتصالات
برای بالا بردن سرعت نصب و تحمل فشار دیوار، قبل از نصب کابینت باید زیرسازی کرد و از اتصالات مرغوبی مثل اتصال 45 استفاده کرد ، با استفاده از این اتصال میتوان وسایل بیشتر و سنگین تری داخل کابینت جا داد و نگران خم شدن چوب کابینت نبود.
3- نصب بدنه کابینت
بعد از نصب اتصالات نگهدارنده کابینت نوبت به نصب خود باکس کابینت میرسد ، که کارشناسان و مجریان ما ، با مهارت بسیار بالای خود در کوتاه ترین زمان، نسبت به نصب اقدام می کنند. در کابینت های دیواری و زمینی جهت نصب ،توسط پیچ آنها را به هم متصل میکنند و از پایه های نگهدارنده به عنوان تراز کردن کابینت استفاده می کنند

نصب کابینت ام دی اف
4- اندازه گیری درب ها و طبقات
با توجه به باکس کابینت اندازه درب ها معمولا 4 یا 5 میلی متر کوچکتر از عرض واقعی درب در نظر گرفته می شوند تا عمل رگلاژ به راحتی انجام شود همچنین برای اندازه گیری ارتفاع و عرض درب ها نیز باید مقدار فضا برای باز و بسته شدن راخت درب در نظر گرفته شود.
5- برشکاری و لبه چسبانی
پس از اندازه گیری درب ها نوبت به برش کاری می رسد ، در این مرحله علاوه بر برش قطعات بر اساس اندازه ،لبه بیرونی درب ها را با نوار های PVC کاور می کنند که درب ها در مقابل رطوبط و آب عایق شوند. معمولا برای لبه چسبانی طبقات از نوار PVC با ضخامت یک میلی متر و برای درب ها از نوار پی وی سی 1 الی 2 میلیمتر استفاده می شود.
6- نصب لولای درب ها
حال که بدنه و درب های کابینت ام دی اف آماده شده اند نوبت به اتصال آنها به هم توسط لولا است که این کار توسط دریل یا مته گازور انجام می پذیرد، برای نصب لولا به بدنه کابینت ، از لبه درب تا مرکز مته حدود 22 میلی متر فاسله در نظر گرفته می شود و باید دقت شود که لولا و لبه درب کاملا موازی هم باشند .
7- نصب و رگلاژ دستگیره ها
مرحله پایانی هم مربوط به نصب طبقات و دستگیره ها و نهایتا یکنواخت سازی کابینت MDF است و درنهایت برای نمایش شکوه و جلوه کار نصبت به تمیز کردن کابینت ها جمع آوری وسایل اضافه تلاش می کنیم.

 





:: برچسب‌ها: کابینت ,
:: بازدید از این مطلب : 1567
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 9 شهريور 1398 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: